Velden zijn niet correct ingevuld

Vloeren & Tapijt

De vloerbedekking die we installeren zijn eingelijk onder te verdelen in harde "vlakke" vloeren en tapijt (zacht). De interesse in vlakke vloeren is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Vlakke vloeren zijn praktisch, hygiënisch en decoratief. Ondere vlakke vloeren vallen o.a. pvc-vloeren, vinyl, linoleum, laminaat, parket en rubber vloeren.

In onze showroom kunt u de verschillende collecties bekijken en u deskundig laten informeren door onze adviseurs. Voor mensen die van luxe en comfort houden is tapijt een prima keuze. Naast het feit dat zacht tapijt erg behaaglijk is voor de voeten, houdt het ook de warmte in de ruimte langer vast en wordt het geluid in de ruimte geadsorbeerd wat een groot voordeel is voor bijvoorbeeld etage woningen. Daarbij maakt het stroeve oppervlak tapijt tot een veilige vloerbedekking.

Tapijt is leverbaar in verschillende structuren met natuurlijke en synthetische garens en vrijwel overal toepasbaar in huis of op kantoor. Belangrijk bij het maken van een keuze zijn o.a. dessin, comfort en kleur. Uiteraard zal er ook goed gekeken moeten worden welk tapijt geschikt is voor welke ruimte.

Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een juiste keuze.

Adres- & contactgegevens

Meppelerweg 1a
7963RV Ruinen
Routebeschrijving

0522 - 47 17 40

Openingstijden

  • Di - Do 9.00 - 18.00u
  • Vrijdag 9.00 - 21.00u
  • Zaterdag 9.30 - 17.00u
  • Zondag gesloten
  • Maandag gesloten

Volg ons op social media