Velden zijn niet correct ingevuld

Fauteuils

Dat zitcomfort en fraai design uitstekend samengaan, ziet u terug in onze ruime collectie fauteuils. Er is bij Snoeken Ruinen volop keuze in modellen en afmetingen in bijna alle denkbare stoffen of leersoorten. Of kies voor maatwerk, er is meer mogelijk dan u denkt.

Leolux

Leolux

Felizia
Pode

Pode

Sparkle
Pode

Pode

Transit
Leolux

Leolux

Parabolica
Leolux

Leolux

Pallone
Leolux

Leolux

Dolcinea
Leolux

Leolux

Caruzzo
Leolux

Leolux

Indra
Leolux

Leolux

Lloyd
Leolux

Leolux

Mayon
Leolux

Leolux

Mayuro
Leolux

Leolux

Scylla
Leolux

Leolux

Volare
Pode

Pode

Nihan
Pode

Pode

Edit

 

Relaxfauteuils

Voor wie nog een stapje verder wil gaan hebben we natuurlijk ook onze collectie Relaxstoelen. Deze fauteuils zijn compleet verstelbaar en daardoor precies op uw lichaam aan te passen. De stoelen zijn daardoor niet alleen zeer comfortabel, maar ook ergonomisch verantwoord. Ze geven u steun, precies daar waar u het nodig heeft. De fauteuils zijn te verstellen door middel van en gasveer of met elektrische bediening. Bij een aantal relaxfauteuils zijn de bedieningstoetsen opgenomen in de arm. Ook kunnen onze elektrische fauteuils voorzien worden van een oplaadbare accu waardoor er geen hinderlijke snoer meer over de grond loopt waar u over kunt struikelen. Neem een kijkje in onze winkel en ontdek dat er voor elke smaak en stijl een relaxstoel te vinden is.

Flexlux

Flexlux

Sense
Flexlux

Flexlux

Ease

 

Sta-op Fauteuils

Voor mensen die moeite hebben om op te staan hebben wij een mooie collectie Sta-op Fauteuils. Deze fauteuils zijn uitgevoerd met een 1 of 2 motorig relaxsysteem voorzien van een Sta-op functie. Deze comfortabele en veilig Sta-op fauteuils zijn in meerdere maten leverbaar. Onze adviseurs nemen uitgebreid de tijd om samen met de gebruiker te bekijken welke model en maat het beste past. Kom voor het juiste advies naar onze showroom. Desgewenst kunnen we ook met een fauteuil bij u thuis komen. 

 

Adres- & contactgegevens

Meppelerweg 1a
7963RV Ruinen
Routebeschrijving

0522 - 47 17 40

Openingstijden

  • Di - Do 9.00 - 18.00u
  • Vrijdag 9.00 - 21.00u
  • Zaterdag 9.30 - 17.00u
  • Zondag gesloten
  • Maandag gesloten

Volg ons op social media